Përpunim profesional i metaleve.Personel me përvojë dhe të pajisur shumë

Na kontaktoni

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth Nesh

Ne jemi lideri më i madh i eksportit të materialeve të çelikut dhe makinerive të prodhimit të dyerve, dhe kemi rreth 10 vjet përvojë në prodhim dhe eksport. Kemi marrë çertifikata të ndryshme si CE, CQC, SONCAP (Nigeri), Q-MARK (HK) dhe ISO9001:2000 ndërkombëtare certifikimin e cilësisë.TOF DOOR, produktet tona janë shitur në më shumë se 30 vende të botës.Pas vitesh zhvillimi dhe gjithmonë duke përmbledhur përvojën e shitjeve, ne kemi specializuar seri të ndryshme për kërkesa të ndryshme tregu, si projekt ndërtimi, shitje me pakicë, treg ndërtimi etj.

  • rreth 11

Më të fundit nga Blog News

  • Gjetja e një fletë çeliku të mirë varet nga disa faktorë, duke përfshirë përdorimin e synuar të fletës, specifikimet e kërkuara dhe buxhetin.Këtu janë disa këshilla të përgjithshme për t'ju ndihmuar të gjeni një fletë çeliku të mirë: Përcaktoni klasën e fletës së çelikut që ju nevojitet.Fletët e çelikut vijnë në klasa të ndryshme, secila me...
  • Çeliku, duke përfshirë përbërësit e çelikut, testohet për cilësinë në mënyra të ndryshme, duke përfshirë testimin në tërheqje, testimin e lodhjes në përkulje, testimin e kompresimit/përkuljes dhe testimin e rezistencës ndaj korrozionit.Materialet dhe produktet e ngjashme mund të zhvillohen dhe prodhohen në kohë reale për të mbajtur gjurmët e cilësisë së produktit...
logo (1)
logo (2)
logo (3)
logo (4)
logo (5)