Makinë për lakimin e dyerve të çelikut

 • Makinë për lakimin e dyerve të çelikut të frenave CNC elektro-hidraulike

  Makinë për lakimin e dyerve të çelikut të frenave CNC elektro-hidraulike

  Karakteristikat:

  1.Syetemi special i kontrollit numerik është i pajisur me kornizën kryesore të makinës përkulëse

  2. Funksioni i programimit me shumë hapa pune është në gjendje të arrijë një funksionim automatik dhe pozicionim të vazhdueshëm të procedurave me shumë hapa, si dhe një rregullim automatik me saktësi për pozicionin e tapës së pasme dhe bllokut të rrëshqitjes.

  3. Frena e shtypjes hidraulike është e pajisur me funksion numërimi të përkuljes, për një shfaqje në kohë reale të sasisë së përpunimit dhe kujtesës së ndërprerjes së fuqisë së pozicioneve të tapës dhe bllokut të rrëshqitjes, si dhe procedurave dhe parametrave.

  4. përcaktimi i sekuencës së përkuljes llogaritja e zhvilluar e gjatësisë

  5. Kontrolli i kurorëzimit

  6. Ndërfaqja periferike USB

  7. Servo, inverter i frekuencës dhe kontrolli AC