Processing logam profesional.Personel sing berpengalaman lan dilengkapi

Hubungi Kita

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Babagan awake dhewe

We are bahan baja paling gedhe lan lawang nggawe mesin pimpinan ekspor, lan duwe watara 10 taun produksi lan ekspor pengalaman.We wis entuk macem-macem sertifikasi kayata CE, CQC, SONCAP (Nigeria), Q-MARK (HK) lan ISO9001: 2000 internasional sertifikasi mutu.TOF DOOR, produk kita wis didol menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan tansah nyimpulake pengalaman dodolan, kita duwe macem-macem seri khusus kanggo kabutuhan pasar sing beda, kayata proyek konstruksi, toko, pasar konstruksi dll.

  • bab11

Paling Anyar Saka Blog News

  • Nemokake lembaran baja sing apik gumantung saka sawetara faktor, kalebu panggunaan sheet sing dimaksud, spesifikasi sing dibutuhake, lan anggaran.Kene sawetara tips umum kanggo mbantu sampeyan nemokake sheet baja apik: Nemtokake bahan saka sheet baja sampeyan kudu.Lembaran baja kasedhiya ing macem-macem kelas, saben ...
  • Baja, kalebu komponen baja, dites kanggo kualitas ing macem-macem cara, kalebu testing tensile, testing lemes mlengkung, testing kompr├Ęsi / mlengkung lan testing resistance karat.Bahan lan produk sing gegandhengan bisa dikembangake lan diprodhuksi ing wektu nyata kanggo nglacak kualitas produk ...
logo (1)
logo (2)
logo (3)
logo (4)
logo (5)