Produktet

 • Cilindri i mbylljes së dyerve prej tunxhi me çelës universal me siguri të lartë

  Cilindri i mbylljes së dyerve prej tunxhi me çelës universal me siguri të lartë

  Karakteristikat:

  1. Cilindër i madh dhe konfigurim i gjuhës së bllokimit të shumëfishtë, performancë e lartë sigurie

  2.Dizajn ergonomik, kaloni më i përshtatshëm

  3. Përdorni teknologjinë më të fundit, performancë të mirë kundër vjedhjes

 • Fletë mbështjellëse çeliku e mbështjellë me mbështjellje me dizajn të ngulitur

  Fletë mbështjellëse çeliku e mbështjellë me mbështjellje me dizajn të ngulitur

  Prezantim i shkurtër:

  Funksioni: Bëni dyer çeliku ose produkte të tjera

  Karakteristikat: Me kosto efektive, rezistente ndaj korrozionit, dritë e shpejtë, rezistente ndaj lagështirës

 • Makinë ngjitëse me shtypje të nxehtë me shumë shtresa të dyerve të sigurisë

  Makinë ngjitëse me shtypje të nxehtë me shumë shtresa të dyerve të sigurisë

  Karakteristikat:

  1.Dizajn i arsyeshëm, funksionim i llojit të butonit, i lehtë për t'u mësuar dhe për të filluar.

  2. Kontrolli i kohës, koha e shtypjes mund të vendoset sipas procesit të prodhimit, dhe pllaka e shtypjes lëshohet automatikisht kur të vijë koha, dhe ka një sinjalizues për ta kujtuar atë, i cili është i përshtatshëm dhe pa sherr.

  3. Pajisur me çelësin e butonit të ndalimit emergjent, çelësin automatik të mbrojtjes së ndalimit të goditjes së pllakës së presionit mbi kufirin dhe ndërprerësin e ndalimit emergjent të rrethuar nga e gjithë makina, me performancë të lartë sigurie.

  4. Pllaka e presionit është bërë nga pllakë e ngurtë, dhe rruga e vajit në pllakë përpunohet nga shpimi i vrimave të thella, i cili ka performancë të mirë kundër rrjedhjeve dhe rezistencës ndaj presionit.

 • Makinë prerëse me lazer me fibra me efikasitet të lartë me cilësi të lartë

  Makinë prerëse me lazer me fibra me efikasitet të lartë me cilësi të lartë

  Karakteristikat:

  1. Dendësia e energjisë së rrezes lazer është e lartë, burimi i dritës është i qëndrueshëm dhe i besueshëm dhe mund të përdoret si për prerje në plan ashtu edhe për prerje tredimensionale.

  2. Shpejtësia e shpejtë e prerjes, skajet e rregullta dhe të lëmuara, gamë e gjerë aplikimi

  3. Prerja me lazer me shpejtësi të lartë, duke përmirësuar efektivisht efikasitetin e përpunimit

 • Makinë për lakimin e dyerve të çelikut të frenave CNC elektro-hidraulike

  Makinë për lakimin e dyerve të çelikut të frenave CNC elektro-hidraulike

  Karakteristikat:

  1.Syetemi special i kontrollit numerik është i pajisur me kornizën kryesore të makinës përkulëse

  2. Funksioni i programimit me shumë hapa pune është në gjendje të arrijë një funksionim automatik dhe pozicionim të vazhdueshëm të procedurave me shumë hapa, si dhe një rregullim automatik me saktësi për pozicionin e tapës së pasme dhe bllokut të rrëshqitjes.

  3. Frena e shtypjes hidraulike është e pajisur me funksion numërimi të përkuljes, për një shfaqje në kohë reale të sasisë së përpunimit dhe kujtesës së ndërprerjes së fuqisë së pozicioneve të tapës dhe bllokut të rrëshqitjes, si dhe procedurave dhe parametrave.

  4. përcaktimi i sekuencës së përkuljes llogaritja e zhvilluar e gjatësisë

  5. Kontrolli i kurorëzimit

  6. Ndërfaqja periferike USB

  7. Servo, inverter i frekuencës dhe kontrolli AC

 • Makinë për formimin e kornizës së dyerve prej çeliku

  Makinë për formimin e kornizës së dyerve prej çeliku

  Karakteristikat:

  1. Cilësi e mirë: Ne kemi një ekip profesional projektuesi dhe inxhinier me përvojë. Dhe lënda e parë dhe aksesorët që përdorim janë të mira.

  2.Shërbim i mirë: ne ofrojmë mbështetje teknike për tërë jetën e makinave tona.

  3. Periudha e garancisë: brenda një viti nga data e përfundimit të vënies në punë.Garancia mbulon të gjitha pjesët elektrike, mekanike dhe hidraulike të linjës, përveç pjesëve që konsumohen lehtë.

  4. Funksionim i lehtë: E gjithë makineria kontrollohet nga sistemi kontrollues i kompjuterit PLC.

  5. Pamja elegante: Mbroni makinën nga ndryshku dhe ngjyra e lyer mund të personalizohet

  6.Çmim i arsyeshëm: Ne ofrojmë çmimin më të mirë në industrinë tonë.

 • Makinë e efektshme mekanike metalike për dyer nga çeliku

  Makinë e efektshme mekanike metalike për dyer nga çeliku

  Karakteristikat:

  1. Struktura e saj është e thjeshtë, komoditeti i funksionimit, besueshmëria e funksionit, përdorimi i komoditetit.

  2. Lista e tipeve të mbyllura të serisë J23 urdhëron gypin e makinës nën presion të modelit të formës së linjës së drejtë të avionit, i balancuar mirë për t'iu nënshtruar njollës, formë konstante, e ngurtë dhe e fortë.

  3. Lartësia jashtëzakonisht e lartë e mbylljes, paketoni hapësirën e mykut të madhe, pjesë e rrëshqitshme, pjesa e gjashtë petë drejtohet, saktësia është e lartë, stabiliteti i mirë.

  4. Lloji mbështetës i jashtëm, veçanërisht makina e madhe, ekzaltimi i instalimit të makinës së veglave, stabiliteti, siguria, lloji i vendit brenda, rruga e naftës, qarku elektrik, bukuria e pastër dhe rrjeta, kanë një lloj sigurie, të besueshme më shumë,

  5. Butoni i funksionimit të dorës, standardi kombëtar i sigurisë së makinës përputhet me presionin e çelësit.

 • Door Panel Mould Punch Die

  Door Panel Mould Punch Die

  Prezantim i shkurtër:

  Funksioni:

  Karakteristikat: Përkulje, Saldim, Zbërthim, Prerje, Shpim

 • Kallëp për shtypjen e brendshme të lëkurës së dyerve prej çeliku i stampuar

  Kallëp për shtypjen e brendshme të lëkurës së dyerve prej çeliku i stampuar

  Prezantim i shkurtër:

  Funksioni: Bëni lëkurën e derës prej çeliku

  Karakteristikat: Jo lehtë për t'u dëmtuar, jetë e gjatë shërbimi, stile të ndryshme

 • Makinë për shtypjen e kornizës së dyerve prej çeliku/makinë shtypëse hidraulike të hapur

  Makinë për shtypjen e kornizës së dyerve prej çeliku/makinë shtypëse hidraulike të hapur

  Prezantim i shkurtër:

  Karakteristikat: Efikasitet i lartë i punës, Zëvendësim i shpejtë i mykut

 • Makinë për shtypje hidraulike për stampim hidraulik 4500 ton

  Makinë për shtypje hidraulike për stampim hidraulik 4500 ton

  Prezantim i shkurtër:

  Funksioni:

  Karakteristikat: Përkulje, Saldim, Zbërthim, Prerje, Shpim

 • Dizajni më i fundit Lëkurë bërthamore prej çeliku e veshur me film PVC

  Dizajni më i fundit Lëkurë bërthamore prej çeliku e veshur me film PVC

  Prezantim i shkurtër:

  Funksioni: Bëni dyer çeliku ose produkte të tjera

  Karakteristikat: Me kosto efektive, rezistente ndaj korrozionit, dritë e shpejtë, rezistente ndaj lagështirës

123Tjetra >>> Faqe 1/3