Професионална обработка на метал.Високо искусен и опремен персонал

Контактирајте не

Добредојдовте во нашата компанија

За нас

Ние сме најголемиот лидер за извоз на челични материјали и машини за правење врати и имаме околу 10 години искуство во производство и извоз. Добивме различни сертификати како што се CE, CQC, SONCAP (Нигерија), Q-MARK (HK) и ISO9001:2000 меѓународни сертификација за квалитет.TOF DOOR, нашите производи се продадени во повеќе од 30 земји низ светот.По години на развој и секогаш го сумираме продажното искуство, ние специјализиравме различни серии за различни пазарни барања, како што се градежен проект, малопродажба, градежен пазар итн.

  • околу 11

Најново од Блог Вести

  • Наоѓањето на добар челичен лим зависи од неколку фактори, вклучувајќи ја намената на употреба на лимот, потребните спецификации и буџетот.Еве неколку општи совети кои ќе ви помогнат да најдете добар челичен лим: Определете ја класата на челичниот лим што ви треба.Челичните лимови доаѓаат во различни класи, секој со...
  • Челикот, вклучувајќи ги и челичните компоненти, се тестира за квалитет на различни начини, вклучително и тестирање на истегнување, тестирање на замор при свиткување, тестирање на компресија/свиткување и тестирање на отпорност на корозија.Материјалите и сродните производи може да се развиваат и произведуваат во реално време за да се следи квалитетот на производот...
лого (1)
лого (2)
лого (3)
лого (4)
лого (5)