Lajme

 • Si të gjeni një fletë çeliku të mirë

  Gjetja e një fletë çeliku të mirë varet nga disa faktorë, duke përfshirë përdorimin e synuar të fletës, specifikimet e kërkuara dhe buxhetin.Këtu janë disa këshilla të përgjithshme për t'ju ndihmuar të gjeni një fletë çeliku të mirë: Përcaktoni klasën e fletës së çelikut që ju nevojitet.Fletët e çelikut vijnë në klasa të ndryshme, secila me...
  Lexo më shumë
 • A dini vërtet për çelikun?

  Çeliku, duke përfshirë përbërësit e çelikut, testohet për cilësinë në mënyra të ndryshme, duke përfshirë testimin në tërheqje, testimin e lodhjes në përkulje, testimin e kompresimit/përkuljes dhe testimin e rezistencës ndaj korrozionit.Materialet dhe produktet e ngjashme mund të zhvillohen dhe prodhohen në kohë reale për të mbajtur gjurmët e cilësisë së produktit...
  Lexo më shumë
 • 10 furnizuesit më të mirë profesional të çelikut dhe makinerive të Kinës

  Ne jemi 10 furnizuesit profesionistë të çelikut dhe makinerive të Kinës, ne mund të furnizojmë fletë çeliku, makineri për prodhimin e dyerve, kallëp çeliku.
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një dorezë të mirë dere

  Si të zgjidhni një dorezë të mirë dere

  Pasi ju, përveç makinerive dhe lëndëve të para si fletë çeliku, lëkura e derës së çelikut, lëkura e ngulitur prej çeliku dhe nisja e biznesit të prodhimit të dyerve, duhet t'ju duhet doreza e derës.Dorezat e dyerve janë pajisje që përdoren për të hapur dhe mbyllur dyert.Ato mund të jenë leva ose pulla dhe zakonisht vendosen në pjesën e jashtme të...
  Lexo më shumë
 • Merrni pjesë në ekspozitën më të madhe të dyerve të tregut lokal

  Merrni pjesë në ekspozitën më të madhe të dyerve të tregut lokal

  Në korrik 2020, ne marrim pjesë në ekspozitën më të madhe të dyerve të tregut lokal në qytetin Yokang, provincën Zhejiang të Kinës.Door Expo është një ngjarje kombëtare e industrisë së dyerve e bashkë-sponsorizuar nga Shoqata e Strukturave Metalike të Ndërtimit të Kinës, Dhoma e Tregtisë e Kinës, Associati i pasurive të patundshme të Kinës...
  Lexo më shumë
 • Panairi i 126-të i Kantonit

  Panairi i 126-të i Kantonit

  Ne morëm pjesë në Panairin e 126-të të Kantonit gjatë 15-19 tetorit, sollëm me të zhvilluara më të fundit 12 dyer të reja me dizajne të ndryshme, dyer të jashtme çeliku, dyer rezistente ndaj zjarrit, dyer franceze prej qelqi dhe gjithashtu aksesorë duke përfshirë doreza dhe bravë cilësore.Gjatë ekspozitës 5 ditore, ne ...
  Lexo më shumë
 • Panairi i 117-të i Kantonit

  Panairi i 117-të i Kantonit

  Prill 2015 Viti, ne marrim pjesë në panairin e 117-të të Kantonit, është hera e parë që marrim pjesë në panairin e Kantonit.Në këtë panair, ne takojmë shumë klientë nga tregje të ndryshme, si Serbia, Uruguai, Polonia, Arabia Saudite,...
  Lexo më shumë