Вести

 • Како да најдете добар челичен лим

  Наоѓањето на добар челичен лим зависи од неколку фактори, вклучувајќи ја намената на употреба на лимот, потребните спецификации и буџетот.Еве неколку општи совети кои ќе ви помогнат да најдете добар челичен лим: Определете ја класата на челичниот лим што ви треба.Челичните лимови доаѓаат во различни класи, секој со...
  Прочитај повеќе
 • Дали навистина знаете за челикот?

  Челикот, вклучувајќи ги и челичните компоненти, се тестира за квалитет на различни начини, вклучително и тестирање на истегнување, тестирање на замор при свиткување, тестирање на компресија/свиткување и тестирање на отпорност на корозија.Материјалите и сродните производи може да се развиваат и произведуваат во реално време за да се следи квалитетот на производот...
  Прочитај повеќе
 • Кина Топ 10 професионален добавувач на челик и машини

  Ние сме топ 10 професионален добавувач на челик и машини во Кина, можеме да снабдуваме челичен лим, машина за правење врати, челичен калап.
  Прочитај повеќе
 • Како да изберете добра рачка на вратата

  Како да изберете добра рачка на вратата

  По вас, освен машините и суровината како челичен лим, кожа од челична врата, релјефна челична кожа и да започнете со правење врати, мора да ви треба рачка на вратата.Рачките на вратите се хардвер што се користи за отворање и затворање на вратите.Тие можат да бидат лостови или копчиња и обично се поставуваат на надворешната страна на ...
  Прочитај повеќе
 • Присуствувајте на најголемата изложба на врата на локалниот пазар

  Присуствувајте на најголемата изложба на врата на локалниот пазар

  Во јули 2020 година, присуствуваме на најголемата изложба на врати на локалниот пазар во градот Јоканг, провинцијата Жеџијанг во Кина.Door Expo е национален настан во индустријата за врати, спонзориран од Здружението за градежна метална конструкција на Кина, Стопанска комора на Кина, China Real Estate Associati...
  Прочитај повеќе
 • 126-ти кантонски саем

  126-ти кантонски саем

  Присуствувавме на 126-от Кантонски саем во текот на 15-19 октомври, со нашите најнови развиени 12 различни типови на нов дизајн врати, надворешни челични врати, огноотпорни врати, француски стаклени врати, како и додатоци, вклучувајќи квалитетни рачки и брави.Во текот на 5-дневната изложба, ние ...
  Прочитај повеќе
 • 117-ти кантонски саем

  117-ти кантонски саем

  Април 2015 Година, присуствуваме на 117-ти кантонски саем, првпат присуствуваме на саемот во Кантон.На овој саем се среќаваме со многу клиенти од различни пазари, како Србија, Уругвај, Полска, Саудиска Арабија,...
  Прочитај повеќе