Машина за виткање челични врати

 • Електрохидраулична машина за свиткување на челични врати со прес сопирачки CNC

  Електрохидраулична машина за свиткување на челични врати со прес сопирачки CNC

  Карактеристики:

  1. Специјалниот систем за нумеричка контрола е опремен со главната рамка на машината за виткање

  2. Функцијата за програмирање со повеќе работни чекори може да постигне автоматско работење и постојано позиционирање на процедурите во повеќе чекори, како и автоматско прецизно прилагодување за положбата на задниот затворач и блокот за лизгање.

  3. Хидрауличната сопирачка за притискање е обезбедена со функција за броење на свиоци, за прикажување во реално време на количината на обработка и меморијата за прекин на моќноста на позициите на затка и лизгачки блок, како и процедури и параметри.

  4. определување на низа на свиткување развиена пресметка на должина

  5. Контрола на крунисување

  6. USB периферен интерфејс

  7. Серво, фреквентен инвертер и AC контрола