117. kantonmesse

nyheter 1
nyheter 2

April 2015 År, vi deltar på den 117. Canton-messen, det er første gang vi deltar på Canton-messen.I denne messen møter vi mange kunder fra forskjellige markeder, som Serbia, Uruguay, Polen, Saudi-Arabia, Sør-Afrika og så videre...

I messen, en av modellen, på grunn av ny design med attraktive farger vinne mange bestillinger, er det en stor suksess i 1. gang av Canton messen.

Under messen møter vi også noen nøkkelkunder fra markedet, vår profesjonelle erfaring jobbet med store kunder, så denne forhandlingen er flott, og også til stor hjelp for fremtidig samarbeid.

Troen til selskapet vårt er å få markedet ved profesjonell drift, ikke bare den lave prisen, vi vil gjøre hver kunde forsikre og tydelig hva de kjøper fra oss, vi behandler alle integritet først av alt.

nyheter 3
nyheter 4

På slutten av 2015 organiserte vi et teamarbeid, og våre kjære kunder ble med oss ​​sammen.Vi dro til byen for å spille film, det er mye gammel arkitektur, vi introduserte med kundene våre, de er veldig interessert i det, og snakket med oss ​​om landets kultur.

Vi er veldig glade i dette teamarbeidet, våre kunder liker teamatmosfæren vår, de sa at alle med full av energi i live og fulle av kraftfulle i arbeidet, de vil gjerne jobbe sammen med dette teamet.

Det er allment akseptert at det å jobbe selvstendig har den åpenbare fordelen at det kan bevise ens evner.Vi tror imidlertid at teamarbeid er viktigere i det moderne samfunnet og teamarbeidsånd har blitt en påkrevd kvalitet av flere og flere selskaper.

For det første befinner vi oss i et komplisert samfunn og møter ofte tøffe problemer som er utenfor vår evne.Det er spesielt i dette øyeblikk at teamarbeid viser seg å være ekstremt viktig.Ved hjelp av teamet kan disse problemene løses enkelt og raskt, noe som kan forbedre arbeidseffektiviteten.


Innleggstid: 07. april 2022